Aga mida sa nädalavahetusel tegid?

Kui tiimi klapp on hea, kas nad on siis ka sõbrad? Me küll tunneme oma klienti, kuid kas me tunneme üksteist? Kui palju me tegelikult teame, mis inimestega suure osa elust koos veedame? Mida nad õhtuti töölt lahkudes teevad? Võib-olla kõiki ei huvita ja võib-olla kõik ei taha ka rääkida. Siiski tundub mulle, et töökaaslase kesta all peituvad üllatavate huvide ja tegemistega inimesed, keda oleks patt siinkohal mitte tutvustada. Järgnevad spontaanse “ütle-mulle-mis-sa-nädalavahetusel-tegid”-intervjuu vastused, milles tundsin ka end päris palju ära – Netflixi seriaalid ja stand-upid, diivanimõnud, muusika, kõrval vein ja söök ja sõbrad, turgutuseks amps loodusmatka koos lastega või kerge sörkjooks Kalamaja vahel. Ainult koer on veel puudu. Ja muidugi, kui kuskil on hea kontsert, siis olen valmis ka lennukiga Euroopa teise otsa kohale sõitma!

Maicken:

“Nädalavahetus oli mõnusalt rahulik… reede õhtul sai käidud pisikese pereliikme 2. aasta sünnipäevapeol. Laupäeval peretuttavatega Monet2Klimt näitusel, õhtul alustasin lubadusega end rohkem liigutama hakata. Käisin jooksmas… või noh enamjaolt kõndisin…keda me petame 🙂 Pühapäev oli minu päev! Diivani päev. Tegin head salatit ja lasin seriaalisõltvusel üle võtta. Switchisin seekord kahe show vahel – Orange Is The New Black ja Black Mirror. Sammulugeja näitas päeva lõpuks kogusummat, milleks oli 36 …. :O  I’m fine with that 🙂 Loved it!

PS Autori märkus – Maicken oskab muuhulgas pagana hästi õmmelda!

Enel:

“Minu jaoks algas nädalavahetus reedese rongisõiduga Tartusse. Kuna jagan end kahe linna vahel, ei ole see just tavapäratu nädalalõpu algus. Ühtlasi mängivad Elroni porgandid kaalukat kõrvalosa mu pea igas päevas, kuna käin rongiga ka Nõmmelt Telliskivisse tööle ja tagasi. Äsja alanud aastal olen veetnud 8. jaanuari seisuga rongis enam kui 9 tundi – enamasti mööduvad mu rongisõidud kõrvaklappidest kostuva muusika saatel telefonist uudiseid lugedes. Tartus käies võtsin käiku ka apelsinikarva mütsidega päkapikkudelt saadud e-lugeri – siinkohal tänan väga praktilise jõulukingituse eest, rongisõit kulges nii märkamatult, et oleksin peaaegu Tartu peatuse maha maganud.

Kuidas aga möödus rongisõitude vaheline aeg heade mõtete linnas?

Tartu on küll pealtnäha vaikne, ent tartlased teavad, et tegelikkuses peidab see väikelinn endas hulgaliselt põnevaid üritusi. Et Tartu võiks vabalt olla Euroopa startupi-pealinn, olen Taaralinnas käinud kindlasti rohkem kontoripidudel kui klubides. Tõele au andes võib põhjus peituda ka tõigas, et ma pole suurem asi klubihunt. Küll aga on tõde ka see, et idufirmade kontoripeod on Tartus au sees ning nii sattusime sel nädalavahetusel põlluhaldustarkvara arendava eAgronomi uusaastapeole, kus sai põnevate vestluste käigus muuhulgas selgeks, missugused lehmad annavad (rosina)kohupiima. Ega Tartu pole niisama heade mõtete linn!

Laupäev ja pühapäev möödusid rahulikumas rütmis – käisime looduses matkamas ning vaimu värskendamas, tegime süüa, mängisime lauamänge ja põikasime kinno “Molly mängu” vaatama. Ei tahaks midagi reeta, aga peategelane jääb ellu (sorri).”

PS Autori märkus – Enel teab kõiki ja kõike! Mega tutvusringkond ja võime ammutada päevakajalist informatsiooni. Wow.

Marta:

“Igal vabal hetkel ma heameelega Netflixiksin mõnusalt rullis teki all ja naudiksin näiteks Black Mirror’i ja Stranger things’i (ja veel paljude muude seriaalide) judinaid tekitavaid stseene. Siiski annan endal aru, et aeg-ajalt peab end rühmatrennides natukene liigutama ja loomulikult eriti häid mõtteid koguneb jalutuskäigul metsas, koos rõõmupallist bernika Mickey’ga. Ning kui juhuslikult  nädalavahetustel sõpradega mõnda lauamänguõhtut plaanis ei ole, siis põgenen üldse vanemate koju Pärnumaale mere äärde pingeid maandama.

Inge:

“Nädalavahetus andis ilusa punkti väikesele talvepuhkusele: väiksem laps vabanes kipsis käest, suurema põrguvalu tegev kurk sai eduka antibiootikumilahenduse ja lapsevanemad tähistasid kõike seda toredust kinos Sõprus filmiga “Pidu”.”

PS Autori märkus – Inge käib igal pool ja on kõige uuega kursis! Uued huvitavad esinejad, kontserdid, etendused, you name it!

Hardi:

“Minu nädalavahetuse kohta sobiks hästi sõbralt laenatud väljend “üks päev olin terve suve maal”. Peale jõule olnud aeg ongi kui üks pisut pikem nädalavahetus olnud, mille sisse omakorda mahtus muude tegevuste hulgas ka aastavahetus. Päevad on Vormsil teadagi praegusel ajal lühikesed, mistõttu tuleb vara tõusta, et päevavalges toimetada. Toimetusi oli mitmeid – nii mahtus valgesse aega kaks kalalkäiku, võrkude puhastamine, saagi maitsvaks söögiks vormimine, lastega lammaste ja hobuste külastamine, suure lõhesupi valmistamine suures malmpajas, mis lõkkel üle 5 tunni podises. Lisaks tormijärgsete adruvallide inspektuur ja lastega koos mereranna prügist koristamine. Pimedasse aega jäid lauamängud sõpradega ning maitsvad veini nautimised. Pika nädalavahetuse lõpetas lõõgastumine GOSPA-s. Akud laetud, uued väljakutsed ootavad :)!”

Onju ägedad inimesed?!

Alati teie,
Eve